MIJN COACH IS EEN PAARD!

RAINY

LITTLE's RAINY DAY, roepnaam RAINY, is een kruising tussen een halfbloed Arabier en een American Paint Horse. Ze is geboren in 2002.

Toen Rainy 3 jaar was, verhuisde ze naar de Eifelgoldranch in de Ardennen (Montenau), waar ze terecht kwam in een grotere kudde. Van 2005 tot 2015 was ze draagmerrie en kreeg ze 5 gezonde veulens. 

Rainy is bruinbont – bruine vacht, zwarte manen en zwarte staart, een witte vlek onder haar buik. Ze heeft één volledig en één half maanoog. Wat maakt dat ze heel sprekende ogen heeft! 

Rainy is een echt knuffelpaard. Ze houdt ervan om geborsteld te worden of gewoon wat geaaid te worden. Ze heeft graag gezelschap van andere paarden. Door haar zachtaardig karakter is ze geschikt als coachpaard. Zelfs voor mensen die angst hebben voor/van paarden.

 

GUMMY

WILD SHERRY GUM BB, roepnaam GUMMY, is een American Quarterhorse-merrie, geboren in 2005. 

Gummy is vriendelijk en rustig in de omgang. Ze is heel gehoorzaam en zal met veel plezier doen wat je van haar vraagt. Qua karakter is ze introvert, beetje onzeker en bij teveel druk kan ze angstig reageren. Door haar vergevingsgezindheid kan ze als coachpaard ingezet worden. 

Maak een afspraak.

Schuurhoven 102 2360 Oud-Turnhout
carolien@windhorse.be
T +32 (0) 468 31 47 93
WhatsApp


Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x